М’ясна  фабрика «Фаворит плюс» знову серед лідерів галузі
Наприкінці 2021 року м’ясна  фабрика «Фаворит плюс» отримала незалежну бізнес-нагороду «Лідер галузі 2021». Статус лідера відображає ефективність роботи підприємства, внесок у розвиток економіки країни, підвищення рівня добробуту громадян. Вже майже 30 років наше підприємство піклується про якість своєї продукції і старанно працює з нашими клієнтами й партнерами на основі довіри та сумлінності. Високі позиції в рейтингу наша компанія утримує не перший рік, ми нагороджуємося вже сьомий рік. Бути у топі нам допомагають корпоративні принципи, яких дотримується кожний співробітник м’ясної  фабрика «Фаворит плюс». Основні з них: 

  • висока якість продукції,  
  • контроль на кожному етапі виробництва 
  • широкий асортимент,  
  • надійність, 
  • задоволення потреб клієнта. 
Підтвердження Лідерського статусу — не просто оцінка заслуг, це ще й величезна відповідальність перед суспільством, адже ми маємо відповідати високому званню й виправдовувати довіру як авторитетних експертів, так і наших клієнтів і партнерів. 
За плідну працю, внесок у розвиток підприємства був відмічений орденом «Взірцевий лідер» Красніков Максим Едуардович - директор з управління персоналом, медаллю « За відданість професії» Луцак Валерій Васильович - начальник розподільчого комплексу, сертифікатом «Успішний керівник» - Пеня Павло Миколайович - головний механік. 
красивые грамоты с поздравлениями